Home > Open Huis

Open Huis


Twijfel je over een opleiding of training? Wil je inspiratie opsnuiven voor je professionele ontwikkeling? Hoe bepaal je waar jouw toegevoegde waarde zit als communicatieprofessional?  En wil je meer informatie?

Kom naar ons Open Huis!
Je bent van harte welkom op ons kantoor. Ga eens in gesprek met één van onze adviseurs over je ontwikkeling in het communicatievak. Je krijgt vrijblijvend advies. Je leert hoe wij jouw vragen kunnen invullen. Bovendien doe je mee aan een gratis (mini) workshop Adviesvaardigheden.

Wanneer ben je welkom?
Het volgende Open Huis is op:

Dinsdag 30 januari 2018
Donderdag 5 april 2018
Dinsdag 19 juni 2018
Donderdag 30 augustus 2018
Dinsdag 20 november 2018

Programma
Loop gerust vrij binnen tussen 13.30 en 17.00 uur. Weet je ons te vinden? Je bent welkom aan de Softwareweg 2 in Amersfoort. Je gesprek met de adviseur duurt maximaal 30 minuten. Daarnaast kun je om 14.30 uur aanschuiven bij een (mini) workshop Adviesvaardigheden. Gratis en voor niets!

Aanmelden is niet verplicht
Fijn als je je vooraf wel opgeeft. Hoe? Stuur een e-mail naar info@hilst.nl of tweet naar @vanderhilst. Wil je een gesprek met een adviseur zonder te wachten? Geef dit dan in je e-mail of tweet aan. Dan reserveren wij een tijdstip voor je. Leuk als je van de partij bent.

Wil je liever op een ander moment een gratis studieadvies? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak met je.


X