Event

PRofessium

Communicatieprofessionals spelen een sleutelfunctie in een veranderend tijdperk...

Mits wij als communicatieprofessionals veranderen.

De impact van onze veranderende samenleving is groot. Organisaties zoeken naar antwoorden op talloze vragen die de buitenwereld stelt. Feit is dat reageren niet meer voldoende is; het gaat om ageren en acteren om te overleven. En dat kan alleen maar als trends en ontwikkelingen voortdurend gemonitord worden, de organisatie weet wie zij is en continu met diverse partijen over tal van onderwerpen interacteert. Communicatie pur sang. De communicatieprofessional is dan ook aan zet. Maar deze zal het wel anders moeten doen dan nu om die fundamentele rol in organisaties te kunnen vervullen.

De nieuwe Communicatieprofessional

Gastspreker tijdens ons PRofessium op 13 september is Vera de Witte. Zij schreef het boek De nieuwe Communicatieprofessional. Dit boek introduceert een nieuwe communicatiefunctie. Met nieuwe aandachtsgebieden, met bekende aandachtsgebieden die anders worden ingevuld en met nieuwe werkwijzen. Het laat zien dat het communicatievak een grote omslag zal moeten maken: het huidige vak bestaat volgens De Witte over twee tot drie jaar niet meer.

In dit PRofessium zet Vera de Witte deelnemers aan het denken. Zij schetst haar visie op het vak van de toekomst, dat vandaag al verandert. Door haar visie en vragen aan deelnemers daagt zij deelnemers uit het met haar eens of oneens te zijn en zo een eigen visie te ontwikkelen.

Vera de Witte heeft haar eigen communicatiebureau CommunicatieNetwerk (Netwerkcom.nl). Zij is ruim 20  jaar actief in het communicatievak, vooral voor en in het publieke domein. Zo bekleedde zij onder meer de functies hoofd concerncommunicatie Belastingdienst, hoofd corporate communicatie Dienst Justitiële Inrichtingen (Justitie), manager Berenschot Communicatie en hoofd communicatie en marketing CAOP. Zij werkt nu als directeur communicatie bij de VNG.

Schrijf je nu direct in!

Mocht je toch je aanmelding moeten annuleren? Dat kan tot 10 dagen vooraf nog kosteloos!

Tijd

13 september 2017
van 14.30 - 17.00

Locatie

Woudschoten Conferentiecentrum

Prijs

€ 75,00 per persoon, neem een collega mee voor € 50,00

Programma

Programma

14.30 uur ontvangst met koffie en thee
14.50 uur opening door Casper Berkhout
15.00 uur gastpreker Vera de Witte
17.00 uur afsluitende borrel

 

X