21 juni 2017 Nieuws

Vanaf september steken we bij Van der Hilst onze communicatieopleidingen in een nieuw jasje:

  • De opleidingen zijn korter (maximaal 6 maanden).
  • De groepen zijn kleiner (maximaal 15 cursisten in een opleidingsgroep).
  • Je start de opleiding met het maken van een Talent Motivatie Analyse (TMA) en tijdens de opleiding werk je aan je persoonlijke beroepsprofiel. Daardoor weet je beter wie je bent, waar je enthousiast van wordt en waar voor jou de uitdagingen in het communicatievak liggen.
  • De examens hebben we opgeknipt. Dat betekent dat je niet meer aan het einde van de opleiding examen doet maar dat je tijdens de opleiding opdrachten maakt waar je punten voor krijgt. Examinatoren kijken deze opdrachten na.

Als vanouds kun jij bij Van der Hilst rekenen op een mentor die je intensief begeleidt. Bovendien zijn onze lessen écht praktijkgericht door docenten en trainers uit het vak. En met je medestudenten heb je een netwerk voor het leven.

Communicatieopleidingen

Het volgen van een communicatieopleiding helpt je gegarandeerd verder in je loopbaan. Van der Hilst biedt beroepsopleidingen aan op alle beroepsniveaus (BNP’s):

Vragen? Advies nodig?

Heb je vragen over onze communicatieopleidingen of heb je advies nodig voor je een keuze maakt voor een opleiding? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Telefoon: (033) 450 5000
E-mail: info@hilst.nl
Of gebruik de chatfunctie rechts onderin.


Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInGoogle+Email to someonePrint this page
X