Training

Mediatraining op maat

Home > Trainingen > Mediatraining op maat

Waarom een mediatraining?

Een mediatraining is geen overbodige luxe als je regelmatig de pers te woord staat. Je wilt immers de regie houden in een mediagesprek. Niet dat je achteraf de conclusie trekt; ik heb niet gezegd wat ik wil zeggen of ik heb me laten verleiden tot verkeerde uitspraken.

Dit soort zaken zijn te voorkomen. Dat lukt door vooral veel te oefenen maar ook door te weten hoe een journalist werkt. Welke interviewtechnieken zijn er? Welke mediavorm vraagt om welke aanpak? Ook daar gaan we mee aan het werk.

Onze mediatraining is heel praktisch ingericht. Je krijgt tips waarmee je direct kunt oefenen. Daarna krijg je feedback en je oefent weer. Net zolang tot je de vaardigheid beheerst. Na de training heb je een andere kijk op een mediaoptreden. Je weet hoe je je moet voorbereiden en hoe je de regie houdt. Je staat met meer vertrouwen voor de camera of de microfoon.

Deze eendaagse mediatraining maken we passend voor jou. Geen standaardprogramma, maar een antwoord op jouw vragen. Je brengt eigen casuïstiek in en daarmee ga je aan de slag.

Wat kun je na deze mediatraining?

In deze intensieve en persoonlijke training werk je op verschillende manieren aan het verbeteren van je mediacontact. Wat zijn jouw doelstellingen en die van je organisatie? Welk resultaat kun en wil je bereiken? En hoe doe je dat dan? Je krijgt het helder in beeld én je oefent je vaardigheden uitgebreid. Vanaf nu breng je je boodschap krachtig en to-the-point over. En weet je welke aanpak nodig is voor welke media.

Carlo Eijkels is de expert

Vaste trainer voor deze cursus is Carlo Eijkels. Hij heeft ontzettend veel ervaring als woordvoerder, persvoorlichter, journalist, trainer en communicatieadviseur. Hij bereidt je voor op een succesvol mediaoptreden. Meer over hem weten? Kijk dan op zijn LinkedIn profiel.

Je bent van harte welkom in deze mediatraining als:

  • communicatieprofessional
  • je vaak te maken hebt met de media
  • woordvoerder
  • persvoorlichter

Maak gebruik van de download voor meer informatie.

Prijs

De prijs voor deze training is € 795,-   Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen op de aangegeven tijd contact met je op.
Bel me terug
Ik ben bereikbaar
Bezig met versturen

Start

  • 26 september 2018

Incompany

Wil je samen met je collega’s de Mediatraining volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt?
Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hiervoor graag een programma op maat voor jou en je collega’s.

Meer weten?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een e-mail naar info@hilst.nl

Praktisch

Woudschoten Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist

Telefoon:0343 492 492

X