Training

Masterclass Omgevingsanalyse

Home > Trainingen > Masterclass Omgevingsanalyse

Masterclass Omgevingsanalyse

In deze Masterclass Omgevingsanalyse van twee dagdelen leer je hoe je een goede omgevingsanalyse maakt.

Wil jij echt het verschil kunnen maken voor jouw organisatie? Weet jij wat er echt leeft? Binnen en buiten je organisatie. En weet je daadwerkelijk wat het effect is van de communicatie voor jouw organisatie? Waar je vroeger ruim de tijd en regie had om te zoeken en bij te sturen, heb je nu soms nog maar een paar minuten tijd. In deze masterclass leren we je hoe je een goede omgevingsanalyse maakt die als basis dient voor je advies en aanpak. Een expert uit het vak vertelt je alles wat hij weet. Vanaf nu is een omgevingsanalyse de basis voor al je advies en aanpak. Zeker weten.

Wat kun je na deze masterclass?

Na de masterclass Omgevingsanalyse heb je voldoende in je rugzak om concreet in de organisatie aan de slag te gaan. Je bent in staat om zelfstandig een (basis) omgevingsanalyse te maken. Je krijgt handvatten aangereikt om deze competentie in je dagelijkse praktijk verder te ontwikkelen. Want alleen door zelfstandig en stelselmatig omgevingsanalyses te maken, word je uiteindelijk een professional op dit gebied.

Voor wie?

Voor die communicatieprofessional die een sterke omgevingsanalyse voor zijn of haar organisatie wil maken.

Maak gebruik van de download voor meer informatie.

Prijs

De prijs voor deze training is € 995,- Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen op de aangegeven tijd contact met je op.
Bel me terug
Ik ben bereikbaar
Bezig met versturen

Start

  • 19 april 2018

  Incompany

  Wil je samen met je collega’s deze Masterclass volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt? Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hiervoor graag een programma op maat voor jou en je collega’s.

  Meer weten?
  Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl

  Praktisch

  Woudschoten Conferentiecentrum
  Woudenbergseweg 54
  3707 HX Zeist
  T 0343 492 492

  X