Training

Masterclass Gedragsverandering

Home > Trainingen > Masterclass Gedragsverandering

Masterclass Gedragsverandering

Gedragsverandering hoe doe je dat?

Je wilt weten hoe je communicatie gebruikt om menselijk gedrag te beïnvloeden. Joanne Reinhard van het Engelse Behavioural Insights Team (BIT) helpt je een flink eind op weg. Het gebruiken van kennis over gedrag kan leiden tot communicatie met meer (en meetbare) impact. Dit wordt ook wel nudging genoemd: ‘kleine duwtjes’ in de gewenste richting. Als (marketing)communicatieprofessional op medior- en senior niveau heb je na deze twee dagen alle tools in handen om gedragsinzichten toe te passen in jouw werk.

Wil je weten hoe je menselijk gedrag kunt beïnvloeden?

De werkwijze is praktisch en de nadruk ligt op ‘doen’. We gaan aan de slag met verschillende communicatie uitdagingen, die de deelnemers zelf aanleveren. Natuurlijk niet zonder dat we eerst de theorie induiken. Welke gedragsinzichten kennen we en kunnen toepassen? Je maakt kennis met het zogenaamde EAST framework. En we kijken naar voorbeeld case studies.

Door flink te oefenen krijg je ervaring. Je gaat zelf aan de slag met de gekozen communicatie uitdagingen in een team. Je stelt doelen en verkent wat mogelijk is en werkt aan oplossingen met behulp van zogenaamde EAST cards.

Tussen de eerste en de tweede trainingsdag krijg je een opdracht mee om verder uit te werken.

De tweede trainingsdag werken we weer aan je communicatie uitdaging; welke inzichten heb je opgedaan en welke oplossingen kies je. Uiteraard met hulp en advies Joanne van het Behavioural Insights Team. Ieder team presenteert zijn uitdaging en de gekozen aanpak ter afsluiting.

 

Wat kun je verwachten?

De masterclass bestaat uit twee dagen van 09:00 uur tot 16:30 uur in Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.

Voorafgaand lever je een challenge in, dit is een communicatie uitdaging uit jouw eigen praktijk. Met de geselecteerde challenges ga je in teams aan de slag. De werkwijze is praktisch en de nadruk ligt op ‘doen’.

De trainingsdagen bestaan deels uit theorie en deels uit teamwerk. Na een trainingsdag krijg je een opdracht mee om verder uit te werken. Op de volgende trainingsdag werken we verder aan je communicatie uitdaging, uiteraard met hulp en advies van Joanne van het Behavioural Insights Team.

Waar gaan we het over hebben?

De theorie die je leert pas je later op de dag toe in de het teamwerk. Je leert alles over gedragsverandering en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijkse praktijk.

Theorie
- Wat zijn gedragsinzichten?
- EAST framework
- Methodologie TEST: hoe kan je gedragsinzichten toepassen?

Teamwerk
-Target en explore
- Solution

Ben je er klaar voor om jouw kennis over gedrag te vergroten en menselijk gedrag te beïnvloeden met de juiste communicatie? Meld je nu aan voor de Masterclass Gedragsverandering van Joanne Reinhard! Ook bij een klein aantal aanmeldingen zal deze masterclass doorgaan.

Prijs

De prijs voor deze training is € 1750,- Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen op de aangegeven tijd contact met je op.
Bel me terug
Ik ben bereikbaar
Bezig met versturen

Start

  Incompany

  Wil je samen met je collega’s deze masterclass volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt?
  Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hiervoor graag een programma op maat voor jou en je collega’s.

  Meer weten?
  Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een e-mail naar info@hilst.nl

  Praktisch

  • Max. 12 deelnemers
  • Lesdagen: 2 dagen
  • Tijden: 09:00-16:30 uur
  • Studieduur: 15 uur
  • Zelfstudie: 6 uur

  Locatie

  Woudschoten Conferentiecentrum
  Woudenbergseweg 54
  3707 HX Zeist
  Telefoon:0343 492 492

   

  X