Training

Masterclass Communicatievisie

Home > Trainingen > Masterclass Communicatievisie

Masterclass Communicatievisie

Waarom een Masterclass Communicatievisie? Goede communicatie is belangrijk binnen iedere organisatie maar hoe ontwikkel je een heldere visie voor jou en/of jouw afdeling? Als communicatiemanager, strategisch communicatieprofessional of teamleider heb je het communicatiediscipline in je portefeuille. Je wilt dé manier vinden om impact te creëren binnen jouw organisatie waarmee je direct aan de slag kunt.

Steeds meer organisaties zien het belang van goede communicatie in. Hierdoor komen er steeds meer en nieuwe vragen op de communicatieafdeling af. Daarnaast neemt de professionele druk toe: de meetbaarheid en kwaliteit van de resultaten wordt steeds belangrijker.

Hoe ga jij en/of jouw afdeling communicatie hiermee om? Want natuurlijk horen de communicatieve uitdagingen van de organisatie het vertrekpunt te zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat jij en jouw afdeling voor de juiste impact kunnen zorgen? Wat doet de afdeling communicatie nog wel en wat niet (meer)? En hoe organiseer je dat?

Dit en nog veel meer komt terug in de Masterclass Communicatievisie. In deze masterclass gaan we in vier sessies samen met jou op zoek naar dé manier om impact te creëren binnen jouw organisatie. Daarmee ontwikkel je een heldere visie voor jou en/of jouw afdeling, voorzien van interne en externe input. Deze vertaal je vervolgens in een concreet plan van aanpak. Met als resultaat een ontwikkelingsplan voor jouw communicatieafdeling waarmee je direct aan de slag kunt.

 

Wat kun je verwachten?

De masterclass bestaat uit 3 dagen van 14:00 uur tot 20:00 uur en 1 dag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Deze vindt plaats in Conferentiecentrum Woudschoten te Zeist.

Het programma is zo opgebouwd dat je na iedere sessie een stap dichterbij een heldere (communicatie)visie komt. Na de eerste sessie krijg je een werkvorm aangeleverd welke de basis vormt voor je plan van aanpak en uiteindelijke ontwikkelingsplan. De docenten helpen je alle aspecten een plaats te geven in je ontwikkelingsplan. Doordat deze - in een veilige context - collegiaal getoetst wordt, ontstaat er een gedegen aanpak waarmee je direct aan de slag kunt.

Het geeft je een realistisch beeld van wat jouw afdeling nu en in de toekomst kan leveren. Hierdoor kun je focus aanbrengen en keuzes maken die impact creëren binnen jouw organisatie.

Inhoud Masterclass Communicatievisie

Nadat je samen met de docenten de communicatieve visie en opgave voor je organisatie hebt geformuleerd ga je dit in vier sessies in een effectief ontwikkelplan gieten. De sessies zijn als volgt opgebouwd:

 • Sessie 1: Wat vraagt de organisatie?
 • Sessie 2: Kritische blik op het resultaat
 • Sessie 3: Opgave aanscherpen op basis van feedback en concretiseren
 • Sessie 4: Presenteren ontwikkelingsplan

Maak gebruik van de download voor meer informatie.

Meld je nu aan voor de Masterclass Communicatievisie en zorg met een gedegen ontwikkelingsplan voor de juiste impact binnen jouw organisatie!

Prijs

De prijs voor deze training is € 2.795,- Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen op de aangegeven tijd contact met je op.
Bel me terug
Ik ben bereikbaar
Bezig met versturen

Start

  Incompany

  Wil je samen met je collega’s deze Masterclass volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt?
  Dat kan. We maken hiervoor graag een programma op maat voor jou en je collega’s.

  Meer weten?
  Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een e-mail naar info@hilst.nl

  Praktisch

  • Max aantal deelnemers: 12
  • Lesdagen: Bijeenkomst 1-3 is van 14:00-20:00 uur en bijeenkomst 4 is van 10:00-17:00 uur
  • Studieduur: 32 uur
  • Zelfstudie: 8 uur

  Locatie

  Woudschoten Conferentiecentrum
  Woudenbergseweg 54
  3707 HX Zeist
  T 0343 492 492

  X