Training

Doorvragen tot de kern

Home > Trainingen > Doorvragen tot de kern

Doorvragen tot de kern

Doorvragen, de juiste vragen stellen... Soms kun je na een gesprek het gevoel hebben dat je de essentie nog niet te pakken hebt. In de training Doorvragen tot in de kern leer je in één dag om goede creatieve vragen te stellen. We bespreken 3 effectieve methoden, zodat je straks per situatie de juiste aanpak kiest. En door te oefenen met een trainingsacteur boek je snel resultaat. Wat het je oplevert? Heldere verwachtingen en resultaatgerichte opdrachten. Iedere dag.

Zorg voor helderheid boven alles
Je oefent in deze training verschillende vraagtechnieken om zaken helder te krijgen. De werkwijze is praktisch en daarmee ligt de nadruk op ‘doen’. Door flink te oefenen krijg je ervaring. We noemen dat ervarend leren. Zo verwerf je inzichten en vaardigheden. We dagen je uit om creativiteit te gebruiken in het ontwikkelen van je vraagstelling. Humor en relativering gaan hand in hand met het serieus aanleren van vraagtechnieken. Je kunt veel meer dan je denkt!

Je werkt aan je leerdoelen door gesprekken te oefenen
We creëren oefensituaties met andere deelnemers en een trainingsacteur. Zo brengen we jou een stap verder in je leerdoelen rondom succesvol doorvragen. Drie voorbeelden van open vragen bij je leerdoelen: Wat wil je bereiken? Wat moet je kunnen? Wat kom je halen?

Je maakt ook een voorbereidingsopdracht als onderdeel van het programma. Deze opdracht ontvang je minimaal 2 weken voor de training. De opdracht helpt je het maximale uit de training te halen. Je werkt 2 dagdelen intensief samen met een trainer en een trainingsacteur. Beiden zijn helemaal thuis zijn in ervarend leren: leren door te doen!

Doorvragen tot de kern

Na deze training kun je werken met drie effectieve methoden:

  • de journalistieke aanpak
  • de vangnetbenadering
  • de appèlmethode

Je leert vragen te stellen die je bij de kernboodschap brengen. Je ervaart voor- en nadelen van elke aanpak. Je leert welke vraagmethode het beste bij jou past en waar je talenten liggen. Je beschikt over verschillende manieren om helderheid in situaties te krijgen. Zo weet je sneller waar het om draait. Je laat je niet meer met een onduidelijke opdracht afschepen.

Voor wie?

Je bent van harte welkom in deze training als:

  • communicatieprofessional
  • marketingmedewerker
  • professional in elke functie of organisatie.

 

Prijs

De prijs voor deze training is € 595,-. Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen op de aangegeven tijd contact met je op.
Bel me terug
Ik ben bereikbaar
Bezig met versturen

Start

  • 6 maart 2018
  • 21 juni 2018
  • 18 september 2018
  • 6 december 2018

Incompany

Wil je samen met je collega’s de training Doorvragen tot de kern volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt? Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hiervoor graag een programma op maat voor jou en je collega’s.

Meer weten?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl

Praktisch

Woudschoten Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
T 0343 492 492

X