Training

Coachend adviseren

Home > Trainingen > Coachend adviseren

Coachend adviseren

Coachend adviseren; misschien is het wel de grootste uitdaging van ons vak. Hoe leg je de verantwoordelijkheid voor een ontwikkeling waar die hoort? De verleiding om zelf de uitvoerende taak op te pakken is groot. Inspireren en motiveren: dat is waar de training Coachend adviseren over gaat. Na het volgen van deze training weet je hoe je je collega’s meeneemt in een veranderingsproces. Ook als het moeilijk is.

Coachend adviseren is de ander laten werken
Managers en medewerkers nemen steeds meer taken van de communicatieafdeling over. Dat vraagt om een coachende rol van de communicatieprofessional. Ons advies: pak niet zelf de uitvoering op. Begeleid anderen in de uitvoering door training, formats en adviezen. Je leest hieronder meer over het (studie)programma, je ontwikkeling, benodigdheden en resultaten.

Vergroot het eigen leervermogen van je gesprekspartner
Stop met kant-en-klare oplossingen en ongevraagde adviezen. Leg de verantwoordelijkheid voor het vraagstuk en de oplossing bij de ander. Kauw het antwoord niet meer voor. Laat je gesprekspartner het werk doen. Daar leert hij enorm van. Jij leert in deze training hoe je je gesprekspartner op andere ideeën kunt brengen met een coachende adviesstijl. Je weet de ander te inspireren en te motiveren. Bovendien krijg je met deze nieuwe benadering je medewerkers met weerstand toch mee in een verandering.

Je verkent in de training de verschillen en overeenkomsten tussen:

  • een communicatieadviseur
  • een communicatiecoach
  • een coachende adviseur

Je krijgt allerlei handvatten over de coachende adviesstijl. Ervaar welke adviezen bij je passen. Ook oefen je met realistische praktijksituaties. Zo ben je na de training beter in staat een begeleidende rol aan te nemen. Je neemt deel aan deze training als communicatieprofessional die zijn coachende adviesstijl (verder) wil ontwikkelen.

Wat kun je na deze training?

Je bent na de training goed in staat een begeleidende rol aan te nemen.

Voor wie?

Je bent communicatieprofessional en je wilt je coachende adviesstijl ontwikkelen.

Prijs

De prijs voor deze training is € 1.495,- Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen op de aangegeven tijd contact met je op.
Bel me terug
Ik ben bereikbaar
Bezig met versturen

Start

  • 16 januari 2018 (dag 1)
  • 8 februari 2018 (dag 2)
  • 5 april 2018 (dag 1)
  • 19 april 2018 (dag 2)
  • 8 juni 2018 (dag 1)
  • 3 juli 2018 (dag 2)

Incompany

Wil je samen met je collega’s de training Coachend Adviseren volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt? Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hiervoor graag een programma op maat voor jou en je collega’s.

Meer weten?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl

Praktisch

Woudschoten Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
T 0343 492 492

X