Opleiding

Senior Communicatieprofessional C

Home > Opleidingen > Senior Communicatieprofessional C

Senior Communicatieprofessional C

Hoe maak je met communicatie je organisatie succesvol? Dat is toch wat het management van jou wil weten? Je wilt directie, management, collega’s en stakeholders enthousiast maken voor jouw strategie en oplossingen. In deze opleiding leer je dat. Je traint je analytisch vermogen, je strategisch inzicht en je werkt aan je professionele stevigheid.

Veel leren in korte tijd
In een half jaar tijd ga je in een groep van maximaal 15 cursisten intensief aan de slag. Steengoede docenten en trainers uit de praktijk delen hun kennis en ervaring. Zij dagen je uit om uit je ‘comfort zone’ te komen en geven je persoonlijk feedback. Je oefent veel en vaak. Daarnaast werk je aan jouw eigen persoonlijk beroepsprofiel. Dit zorgt ervoor dat je na dit intensieve leertraject nog beter weet wie je bent. Want als je dat weet, dan ben je ook een betere senior communicatieprofessional. Tijdens de opleiding word je begeleid door een mentor en onderhoud je intensief contact met je medecursisten in een intervisiegroepje.

Jij als persoon staat bij ons voorop:
Omdat docenten en trainers, intensief met je aan de slag gaan en je persoonlijk feedback geven. Ze geven je de ruimte om je eigen casuïstiek in te brengen. Zo neem je je dagelijkse praktijk mee in de opleiding en kun je het geleerde een dag later meteen weer meenemen naar je dagelijkse praktijk.

  • Omdat je een mentor krijgt van Van der Hilst, die jou bij de start, halverwege én aan het einde van de opleiding begeleidt in jouw persoonlijke beroepsontwikkeling.
  • Omdat de vragen die bij jou leven herkenbaar zijn voor jouw mede-cursisten. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor aan je communicatienetwerk van de toekomst.

Wat kun je verwachten in de C opleiding?

De opleiding bestaat uit 11 bijeenkomsten (22 dagdelen). De opleiding vindt plaats in of rondom Utrecht. De praktijkdocent maakt er samen met jou en de rest van de groep een inspirerende en inhoudelijke dag van.

De lesbijeenkomsten zijn geen bijeenkomsten waar je gaat zitten en alleen mag luisteren: je gaat tijdens de lessen vooral zelf aan de slag! Je doet oefeningen en maakt opdrachten, samen en alleen, en als je voldoende studiepunten hebt behaald, krijg je een diploma.

Lees meer over het volledige programma in de download.

Onderwerpen van de opleiding

Bijeenkomst 1        Corporate communicatie
Bijeenkomst 2        Analyse en monitoring
Bijeenkomst 3        Strategie en creativiteit
Bijeenkomst 4        Strategisch adviseren
Bijeenkomst 5        De communicerende overheid en burger
Bijeenkomst 6        De positie, rollen en taken van de communicatieprofessional
Bijeenkomst 7         Merk-, positionerings- én interactiestrategieën
Bijeenkomst 8        Crisiscommunicatie - failing to prepare, is preparing to fail
Bijeenkomst 9        Social media en contentstrategie
Bijeenkomst 10      Internal alignment en branding
Bijeenkomst 11       Livecase – afronding opleiding

Schrijf je nu in voor de extra opleidingsgroep die bij voldoende aanmeldingen start op 26 april.

Prijs

De prijs voor deze opleiding is € 4.295,- Dit is exclusief de kosten voor je boeken. Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen op de aangegeven tijd contact met je op.
Bel me terug
Ik ben bereikbaar
Bezig met versturen

Start

C-96: 26 april 2018
Periode van 26-4-2018 t/m 15-11-2018

Praktisch

  • Max. 15 deelnemers
  • Lesdagen: Dinsdag of donderdag
  • Tijden: 13.00-21.00 uur
  • Studieduur: 6 maanden
  • Zelfstudie: 10-12 uur per week

Locatie:

Aristo Accomodaties

Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht
T 030 2899400

X