Opleiding

(Junior) Communicatieprofessional B

Home > Opleidingen > (Junior) Communicatieprofessional B

(Junior) Communicatieprofessional B

Start met de communicatieopleiding (Junior) Communicatieprofessional B als je wilt groeien en je zekerder voelen in het communicatievak! Stevig in je schoenen staan en een diploma behalen wat echt van waarde is op de arbeidsmarkt? Dankzij een intensief leertraject heb je een stevig fundament om het communicatievak professioneel en (vooral) met plezier uit te oefenen! 

Voor denkers en doeners
Als junior communicatieprofessional ben je een denker en een doener: een doenker dus! Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de strategische kaders van een organisatie en de communicatieafdeling. Je bedenkt en voert uit. Daarvoor moet je weten hoe communicatie werkt, hoe je doelgroepen, spelers en stakeholders bereikt. Maar ook hoe je bijvoorbeeld verantwoord de boodschap overbrengt, hoe je planmatig werkt, hoe de media werken, hoe je anderen communicatiever maakt, hoe je mensen verleidt in tekst en beeld en hoe je anderen verleidt.

Veel leren in korte tijd
In een half jaar tijd ga je in een groep van maximaal 15 cursisten intensief aan de slag. Steengoede docenten en trainers uit de praktijk delen hun kennis en ervaring. Zij dagen je uit om uit je ‘comfort zone’ te komen. Je oefent veel en vaak: je vaardigheden maar ook methodieken. Daarnaast werk je aan jouw eigen persoonlijk beroepsprofiel. Dit zorgt ervoor dat je na dit leertraject nog beter weet wie je bent. Want als je dat weet, dan ben je ook een betere communicatieprofessional. Tijdens de opleiding word je begeleid door een mentor en onderhoud je intensief contact met je medecursisten in een intervisiegroepje.

Wat kun je verwachten in de B opleiding?

De cursus bestaat uit 7 blokken die bestaan uit 10 lesdagen (20 dagdelen) en vindt plaats in of rondom Utrecht. De lesbijeenkomsten zijn geen bijeenkomsten waar je gaat zitten en alleen mag luisteren: je gaat tijdens de lessen vooral zelf aan de slag! Je doet oefeningen en maakt opdrachten, samen en alleen, en als je voldoende studiepunten hebt behaald, krijg je een diploma.

Lees meer over het volledige programma in de download.

 

Het programma 

Blok 1   Het communicatievak
Blok 2   Content maken
Blok 3   Planmatig communiceren
Blok 4   Woordvoering en mediacontacten
Blok 5   Organiseren en begeleiden
Blok 6   Presenteren en adviseren
Blok 7   Afronding opleiding – live case

Prijs

De prijs voor deze opleiding is € 3.695,- Dit is exclusief de kosten voor je boeken. Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Er zijn nog 1 plek beschikbaar voor de start van 27 februari!

Advies nodig?

Advies nodig bij het maken van je keus? Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen op de aangegeven tijd contact met je op.
Bel me terug
Ik ben bereikbaar
Bezig met versturen

Start

B-89: 27 februari 2018
Periode van 27-2-2018 t/m 3-7-2018
B-90: 12 april 2018
Periode van 12-4-2018 t/m 4-10-2018

Praktisch

  • Max. 15 deelnemers
  • Lesdagen: Dinsdag of donderdag
  • Tijden: 13.00-20.00 uur
  • Studieduur: 6 maanden
  • Zelfstudie: 10 uur per week

Locatie:

Aristo Accomodaties

Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht
T 030 2899400

X